BREAKING NEWS. Heroic au un jucător cu SARS-CoV-2

Heroic au un jucător cu SARS-CoV-2. Aceştia vor juca în continuare la IEM Cologne 2021, dar din carantină. Toţi jucătorii sunt asimptomatici, iar cel în cauză se simte bine.

Unul dintre membrii Heroic a fost testat pozitiv pentru COVID în timpul procedurii standard de testare după carantina inițială de trei zile de la IEM Cologne, a anunțat miercuri ESL.

Heroic nu a dezvăluit cine este jucătorul în cauză și speră că oamenii din comunitate “vor respecta intimitatea jucătorilor noștri pentru a se putea concentra asupra turneului”, dar a împărtășit că toți membrii și personalul lor sunt “fără simptome și în stare bună”. Echipa daneză clasată pe locul 4 în lume urmează să joace turneul din carantina camerelor lor de hotel.

Potrivit sursei citate, jucătorul în cauză nu a avut un contact cu personalul turneului sau cu membrii altor echipe.

“Pe baza datelor disponibile în prezent, întreaga echipă Heroic va rămâne în carantină în conformitate cu protocolul nostru”, a scris organizatorul turneului, adăugând că va continua să-și urmeze protocolul și să ţină la curent publicul cu mai multe informații pe măsură ce primește îndrumări de la autoritățile germane din domeniul sănătății.

Conform protocolului COVID al ESL, echipele trebuie să intre în carantină în camerele lor de hotel timp de 72 de ore de la sosire. După această perioadă, membrii echipei sunt testați pentru COVID. Testul negativ le permite să acceseze zone comune, cum ar fi spațiul turneului, sala de gimnastică, piscina și altele.

Heroic nu va fi singura echipă care concurează din camerele lor de hotel din Köln, deoarece Spirit a jucat deja două jocuri în preliminarii din carantină din cauza sosirii lor târzii la turneu, cu Virtus.pro o altă echipă care ar putea intra pe această listă. În ciuda faptului că nu participă la IEM Cologne din zona oficială din hotel a turneului, echipele aflate în carantină vor juca pe aceeași conexiune LAN fără niciun dezavantaj în comparație cu adversarii lor.

Heroic nu va fi singura echipă care concurează din camerele lor de hotel din Köln, deoarece Spirit a jucat deja două jocuri în Play-In din carantină din cauza sosirii lor târzii la turneu, cu Virtus.pro o altă echipă care ar putea intra pe această listă. În ciuda faptului că nu participă la IEM Köln din zona oficială a turneului hotelului, echipele aflate în carantină vor juca pe aceeași conexiune LAN fără niciun dezavantaj în comparație cu adversarii lor.

Heroic au un jucător cu SARS-CoV-2.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEŞTE ŞI WePlay anunță o ligă a academiilor cu premii de $100,000
CITEŞTE ŞI Fnatic îl mută în rezerve pe Golden