Anarkez se alătură Finest pentru revizuirea lotului

Anarkez se alătură Finest pentru revizuirea lotului. AWPerul israelian va fi piatra de temelie în efortul de reconstrucție al Finest.

Guy “anarkez” Trachtman, care a mai jucat în Finest de-a lungul anului, a fost acum anunțat oficial ca fiind unul dintre pilonii principali pentru revizuirea organizației, după o campanie turbulentă ESEA Advanced care s-a încheiat cu un record de 5-11.

Fostul AWPer de la Secret a fost aproape uitat de la începutul anului, jucând câte puțin ca rezervă la HellRaisers, Finest și Vikings Lyngby. Totuși, a obținut în sfârșit un contract cu organizația israeliană.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani va prelua atribuțiile de AWPer în Finest după plecarea lui Shiran “shushan” Shushan, fostul lunetist al echipei, în timp ce Finest caută să revitalizeze primul cinci în jurul noului venit și singurul jucător rămas din echipa anterioară, Kristjan “fejtZ” Allsaar, în timp ce Darko “soLo” Mitić rămâne antrenor al echipei.

Doi dintre jucătorii de pe lista scurtă Finest în procesul lor de reconstrucție sunt Piotr “morelz” Taterka și Tomasz “phr” Wójcik, CEO-ul Finest Ruvik Milkis a declarat pentru HLTV. Totuși, nimic nu este stabilit încă și posibilii candidați pentru locul al cincilea sunt încă discutați.

Lotul actual al Finest arată așa:

Israel Guy “⁠anarkez⁠” Trachtman
Estonia Kristjan “⁠fejtZ⁠” Allsaar

Serbia Darko “⁠soLo⁠” Mitić (antrenor)

Anarkez se alătură Finest pentru revizuirea lotului.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI MIBR dezvăluie procesul de probă a jucătorilor din academie