Alternate aTTaX îşi eliberează de contract jucătorii

Alternate aTTaX îşi eliberează de contract jucătorii. Performanța slabă a echipei a cauzat separarea acesteia de organizație.

ALTERNATE aTTaX a eliberat lotul din jurul lui Kevin “kRYSTAL” Amend, a anunțat organizația germană, menționând “performanțele slabe din ultimele șase luni” drept motiv al deciziei. Echipa va rămâne unită pentru moment, scrie HLTV.org.

“Credem că această echipă de tinere vedete și veterani experimentați ar fi avut rezultate peste așteptările noastre în circumstanțe mai bune”, se arată într-un comunicat de presă al organizației. “Din păcate, pandemia este dincolo de controlul nostru și, din cauza acestor circumstanțe, echipa nu a putut să se ridice la așteptările noastre.”

ALTERNATE aTTaX a suferit o revizuire la începutul anului, după ce i-au pierdut pe Marko “kressy” Đorđević și Fritz “slaxz-” Dietrich în fața echipei Sprout, organizația formând o nouă echipă în jurul lui kRYSTAL la momentul respectiv, cu semnăturile fostului lider în joc al GODSENT, Karim “Krimbo” Moussa, și Max “PANIX” Hangebruch.

Echipa nu a reușit să ofere rezultate promițătoare la nivel local și nici în apele internaționale în urma schimbărilor, ceea ce l-a văzut pe David “prosus” Hesse intervenind pentru Stefan “stfN” Seier la sfârșitul lunii martie, după ce acesta din urmă a decis să demisioneze din motive personale. Ei s-au clasat pe locurile 12 și 17-18 în ultimele două sezoane ale ESEA Premier și nu au reușit să facă performanțe mai bune în alte turnee notabile, în timp ce au stagnat în jurul locului 70 în clasamentul mondial relizat de sursa citată.

Lotul ALTERNATE aTTaX, cu toți jucătorii liberi de contract acum

ALTERNATE aTTaX lăudat următorii șase jucători. Aceștia sunt acum liberi de contract și au decis să rămână împreună ca grup:

Germany Robin “⁠ScrunK⁠” Röpke.
Germany Karim “⁠Krimbo⁠” Moussa.
Germany Max “⁠PANIX⁠” Hangebruch.
Germany Kevin “⁠kRYSTAL⁠” Amend.
Germany David “⁠prosus⁠” Hesse.

Germany Stefan “⁠stfN⁠” Seier (inactiv).

Alternate aTTaX îşi eliberează de contract jucătorii.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI BREAKING NEWS. Heroic au un jucător cu SARS-CoV-2
CITEȘTE ȘI WePlay anunță o ligă a academiilor cu premii de $100,000