Sinners ajung în Finala ESEA Premier Season 37 Europe

Sinners ajung în Finala ESEA Premier Season 37 Europe.

Sinners au curățat paranteza superioară ESEA Premier Season 37 după înfrângerea echipei AGO cu 2-0 pe Ancient (16-10) și Vertigo (16-9) în finala parantezei superioare, asigurându-și astfel un loc în marea finală cu un avantaj de o hartă în meciul de calificare pentru ESL Pro League, scrie HLTV.

Adam “NEOFRAG” Zouhar și prietenii au început playoff-ul cu victorii împotriva BLINK și BIG înainte de a scoate echipa poloneză condusă de Damian “Furlan” Kislowski. Totuşi AGO nu sunt eliminaţi de tot din competiţie deoarece este o paranteză cu dublă eliminare, iar aceasta este prima lor pierdere după ce au câştigat meciurile cu LDLC şi forZe.

Seria a început pe Ancient, unde AGO a condus la pauză cu 8-7. Echipa poloneză, care a ales harta, nu a reuşit să-i oprească pe Sinners deoarece Tomáš “oskar” Šťastný a condus echipa sa cu 27 de ucideri și un rating de 1,69 în victoria lor. Echipa cehă a condus cu 8-7 la pauză în al doilea meci, după care au închis jocul cu 16-9, AGO nemaiavând nicio şansă.

AGO așteaptă acum un adversar în finala de consolidare, care va fi una dintre cele trei echipe care încă se află în concurs, în meciurile eliminatorii. Una dintre aceste echipe este LDLC, care se află deja în finala parantezei inferioare după ce a eliminat BIG din competiție, timp în care celelalte două sunt forZe și BLINK, care se luptă în prezent în semifinalele parantezei inferioare.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEŞTE ŞI Furia și Complexity invitate la Spring Sweet Spring 3