REZULTATE. Grupe Spring Sweet Spring 3 – Ziua I

REZULTATE. Grupe Spring Sweet Spring 3 – Ziua I.

Începând de astăzi şi până pe 30 iunie, zilnic vor fi multe meciuri de Counter-Strike, disputate în cadrul competiţiei Spring Sweet Spring 3.

ORA 10:00

Primele două meciuri ale zilei au fost între echipele AGO şi 1WIN, şi Fiend şi Lyngby Vikings.

Meciul dintre AGO şi 1WIN a părut încă de la început one-sided. Primul joc, care a fost pe harta Ancient, s-a încheiat cu scorul 16-6 pentru AGO. Harta a fost aleasă tot de această echipă. În al doilea joc, pe harta Dust2, aleasă de 1WIN, a părut că AGO au obosit. Prima repriză s-a încheiat 12-3 pentru 1WIN, aceştia urmând să câştige jocul cu 16-9 şi toată seria cu 2-1, aceştia reuşind să câştige cu scorul devastator 16-4 a treia hartă, Nuke.

Al doilea meci, Fiend vs Lyngby Vikings a fost ceva mai echilibrat, cei din urmă menţionaţi câştigând primul joc cu 16-7, dar fiind învinşi în următoarele două, Fiend reuşind să câştige seria cu 2-1 (16-13, 16-7).

ORA 13:00

Ora 13:00 urma să aducă două meciuri mult mai interesante: Young Ninjas vs. Anonymo şi Sharks vs. Galaxy Racer.

Anonymo vs. Young Ninjas s-a soldat cu scorul 2-0 pentru Anonymo, în urma unor meciuri în care Young Ninjas s-a luptat din răsputeri pentru a câştiga. Primul meci, disputat pe Nuke, hartă aleasă de Anonymo, a fost câştigat de aceştia cu 16-13, iar cel de-al doilea meci, pe harta aleasă de Young Ninjas, Inferno, a ajuns chiar şi în prelungiri. Acesta a fost câştigat cu 19-17 de Anonymo.

Sharks vs. Galaxy Racer a părut la început că va fi o serie one-sided, dar s-a dovedit a fi foarte interesantă, ţinând cont că două din cele trei jocuri din serie au ajuns în prelungiri. Primul joc a fost pe Mirage, harta fiind aleasă de echipa câştigătoare, Galaxy Racer (16-4). După un scor ce părea imposibil, Sharks au revenit în joc, şi au luptat până la ultima picătură în următoarele două meciuri pe care le-au şi câştigat cu 19-17 şi 22-19. Hărţile jucate au fost Vertigo, respectiv Inferno.

ORA 16:00

Ora 16:00 a adus primul meci cedat din grupe, echipa HYENAS neavând un lot complet de jucători. Endpoint a primit puncte ca pentru o victorie.

Celălalt meci disputat la acea oră a fost între MIBR şi Iberian Family, cei din urmă menţionaţi câştigând detaşat cu 2-0 (16-11, 16-5).

ORA 19:00

Ultimele meciuri ale zilei au fost EXTREMUM vs. Budapest Five şi ALTERNATE aTTaX vs. Copenhagen Flames.

Jocurile dintre ALTERNATE aTTaX şi Copenhagen Flames au fost strânse, cei din urmă câştigând seria cu 2-1 (16-7 (victorie C.F.), 14-16, 16-14 (victorie C.F.)).

Jucătorii de la Budapest Five nu au reuşit să reziste în faţa EXTREMUM şi au pierdut ambele jocuri jucate cu 5-16 şi 12-16.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro