REZULTATE. Grupe Spring Sweet Spring 3 – Ziua a V-a

REZULTATE. Grupe Spring Sweet Spring 3 – Ziua a V-a.

Astăzi a fost ultima zi de grupe, așa că s-a jucat cu calificarea pe masă. Echipele care au câștigat două meciuri și care au pierdut două meciuri s-au duelat pentru a rămâne în competiție și a se califica în playoff. Toate meciurile au fost în direct la TEB TV.

ORA 10:00

Meciul orei 10:00 dimineața a fost cel dintre EXTREMUM și Lyngby Vikings. Primul joc, care a fost pe Ancient, a fost câștigat detașat de EXTREMUM cu 16-4. În al doilea joc, pe harta aleasă de EXTREMUM (Nuke), Lyngby Vikings au câștigat cu 16-11. Pe ultima hartă, Vertigo, EXTREMUM a câștigat din nou detașat cu 16-6, astfel calificându-se în playoff.

ORA 13:00

Meciul orei 13:00 a fost duelul dintre AGO și Budapest Five. Ambele meciuri au fost extrem de echilibrate, dar AGO a reușit să câștige cu 16-14 și pe Vertigo și pe Nuke, eliminând astfel Budapest Five din competiție și reușind să se califice în playoff.

ORA 16:00

Meciul orei 16:00 a fost ultimul din grupe și ne-a adus duelul dintre Iberian Family și Sharks. Sharks au câștigat ambele meciuri detașat 16-12 (Nuke) și 16-3 (Ancient). Iberian Family au fost eliminați din competiție și Sharks s-au calificat în playoff.

Playoff-ul, semi-finalele și finala vor avea loc luni, marți și miercuri (28-30 iunie).

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI REZULTATE. Grupe Spring Sweet Spring 3 – Ziua a IV-a
CITEŞTE ŞI REZULTATE. Grupe Spring Sweet Spring 3 – Ziua a III-a
CITEŞTE ŞI REZULTATE. Grupe Spring Sweet Spring 3 – Ziua a II-a
CITEŞTE ŞI REZULTATE. Grupe Spring Sweet Spring 3 – Ziua I