REZULTATE. Grupe Spring Sweet Spring 3 – Ziua a IV-a

REZULTATE. Grupe Spring Sweet Spring 3 – Ziua a IV-a.

Toate meciurile se văd în direct la TEB TV şi TEB TV 3.

ORA 10:00

ALTERNATE aTTaX vs. Lyngby Vikings. Acest meci este pentru calificarea în playoff. Hărţile alese au fost Inferno, Vertigo şi Overpass. Primul joc a fost one-sided şi s-a terminat cu victoria Lyngby Vikings cu 16-4. Al doilea meci a fost câștigat tot de Lyngby Vikings, dar măcar ALTERNATE aTTaX a reușit să facă ceva. Scorul a fost 16-14. Lyngby Vikings au câștigat seria cu 2-0. ALTERNATE aTTaX au fost eliminați.

Galaxy Racer vs. AGO. Acest meci este pentru calificarea în playoff. Hărţi: Dust 2, Vertigo şi Mirage. Primul joc a fost echilibrat, câştigând Galaxy Racer cu 16-13, după 29 de runde de joc. AGO a câștigat al doilea joc în prelungiri cu 19-17. AGO a câștigat și al treilea joc cu 16-12, câștigând seria și eliminând din competiție pe Galaxy Racer.

ORA 13:00

Young Ninjas vs. Sharks. S-a jucat pe pe Dust 2 și Inferno. Deși în prima repriză echipele au fost apropiate, după pauză Sharks a preluat conducerea detașat câștigând cu 16-9. Sharks au câștigat și al doilea meci cu 16-14, câștigând astfel seria 2-0.

EXTREMUM vs. 1WIN. Hărți: Dust 2, Vertigo, Mirage. Primul joc 1WIN și EXTREMUM s-au luptat ca de la egal la egal, dar în cele din urmă 1WIN a câștigat cu 16-14. În cel de-al doilea joc 1WIN a dominat jocul în mod evident, câștigând cu 16-8.

ORA 16:00

Fiend vs. Budapest Five. Hărțile au fost alese: Overpass, Mirage și Ancient. Primul joc s-a terminat în puțin peste 30 de minute. Scorul a fost devastator, 16-1 pentru Fiend. Singura rundă câștigată de Budapest Five a fost runda a patra din prima repriză. În al doilea meci Fiend a câștigat cu 16-9.

Anonymo vs. Iberian Family. Hărțile au fost alese: Vertigo, Nuke și Dust 2. La pauza primului joc Iberian Family conducea cu 10-5, dar în a doua repriză Anonymo au făcut un comeback și au reușit să câștige cu 16-14. Anonymo au câștigat și jocul al doilea, calificându-se la playoff.

CITEŞTE ŞI REZULTATE. Grupe Spring Sweet Spring 3 – Ziua a III-a
CITEŞTE ŞI REZULTATE. Grupe Spring Sweet Spring 3 – Ziua a II-a
CITEŞTE ŞI REZULTATE. Grupe Spring Sweet Spring 3 – Ziua I