REZULTATE. Grupe Spring Sweet Spring 3 – Ziua a II-a

Grupe Spring Sweet Spring 3 Ziua a II-a. Astăzi se anunţă o mulţime de meciuri în cadrul competiţiei Spring Sweet Spring 3. Scorurile seriilor vor fi actualizate în timp real.

ORA 10:00

Lyngby Vikings vs. MIBR. S-a jucat pe Mirage, Vertigo şi Ancient. Meciul a fost în direct la TEB TV. Scorul după primul joc din serie a fost 1-0 pentru Lyngby Vikings. Aceştia au câştigat jocul de pe Mirage cu 16-11. După o primă repriză devastatoare pentru Lyngby Vikings în al doilea joc, pierdută cu 4-11, aceştia şi-au mai revenit puţin spre finalul jocului, dar MIBR tot a câştigat cu 16-11. Scorul după al doilea joc a fost 1-1. Lyngby Vikings au revenit în al treilea meci, jucat pe Ancient, câștigând seria cu 2-1.

ORA 13:00

AGO vs. ALTERNATE aTTaX. S-a jucat pe Mirage, Dust 2 și Inferno. Meciul a fost în direct la TEB TV. Primul joc a fost extrem de strâns, dar s-a terminat cu victoria echipei AGO, cu 16-14. Al doilea joc a fost câștigat ALTERNATE aTTaX cu 16-12, la fel și al treilea joc, astfel ALTERNATE aTTaX câștigând seria cu 2-1.

Young Ninjas vs. Budapest Five. S-a jucat pe Ancient, Overpass și Mirage. Meciul a fost în direct la TEB TV 3. Primul joc s-a terminat cu scorul 16-8 pentru Young Ninjas. Budapest Five s-au chinuit din răsputeri să rămână în joc, prima repriză fiind câștigată de Young Ninjas cu 11-4. Budapest au reușit să revină în al doilea joc, câștigându-l cu 16-10. Budapest Five a reușit să câștige și al treilea joc, cu 16-11, în ciuda începutului care a lăsat de dorit. Scorul final: 2-1 pentru Budapest Five.

ORA 16:00

Endpoint vs. Sharks. S-a jucat pe Vertigo, Inferno și Ancient. Meciul a fost în direct la TEB TV. Primul joc dintre aceste două echipe a fost foarte strâns, Endpoint luptând până la ultima suflare. Totuși, primul joc a fost câștigat de Sharks cu 16-14. Şi al doilea meci a fost foarte strâns, scorul a fost 16-14 pentru Endpoint. Aceasta a câştigat şi al treilea meci cu 16-11. Scorul final este 2-1 pentru Endpoint.

Iberian Family vs. Fiend. S-a jucat pe Mirage și Nuke, nemaiajungând seria la Overpass. Meciul a fost în direct la TEB TV 3. Primul joc a fost câștigat fără emoții de Fiend, cu scorul 16-7, devastator pentru Iberian Family. Al doilea joc le-a dat o singură rundă în plus celor de la Iberian Family. Scorul a fost 16-8, Fiend fiind prima echipă de azi care câștigă o serie cu 2-0.

ORA 19:00

EXTREMUM vs. Anonymo. Se va juca pe Vertigo, Nuke şi posibil Mirage. Meciul este în direct la TEB TV. Prima hartă s-a terminat cu victoria EXTREMUM cu 16-10. A doua harta a fost câștigată de Anonymo cu 16-13. Anonymo câștiga seria cu 2-1 după ce câștiga și al treilea joc cu 16-9.

1WIN vs. Copenhagen Flames. S-a jucat pe Mirage şi Overpass. Meciul a fost în direct la TEB TV 3. A fost o serie foarte scurtă, ambele meciuri câştigate de Copenhagen Flames cu 16-9 şi 16-8.

CITEŞTE ŞI REZULTATE. Grupe Spring Sweet Spring 3 – Ziua I